Ja mitä me tällä viikolla opimme... Noh, kai jotain, tosin just nyt tuntuu, että pitää tarkastaa kalenterista mitä tapahtu kun ei enää jaksa muistaa :) Niin juu, maanantain taisinkin jo naputella edelliseen kirjotukseen. Tiistai olikin sitten vapaa, joten se siitä. Perinteistä kaupassa käyntiä jne. Keskiviikkona oli sitten edessä ruotsinkielinen luento nro 2, tai oikeesti 3, mutta yhden skippasin välistä. Tän kertasena aiheena oli kaatumisen estäminen. Eli siis kyseessä lähinnä vanhukset ja niiden kaatuminen. Täti puhu hyvinkin selkeetä ruotsia ja minäkin tulin jotenkuten ymmärretyksi omalla huonolla ruotsillani :) Sitten väännettiinkin ryhmätyötä aineesta biomechanical model. Sen kun piti olla valmis iltapäivän ryhmätyöpalaveriin opettajan kanssa. Ja valmistuhan se, tosin aika diipadaapaa tuntuu olevan. Siihen päälle vielä möte vastuuopettajan kanssa joka halus keskustella meidän ulkkisten kanssa näistä ruotsinkielisistä kursseista. Mikäs siinä, tosin minä nyt aion niille kaikille osallistau (paitsi sille yhdelle). Tosin lisää vapaa-aikaa sais jos ei osallistuis :)

Torstaina oli sit hurja tunnin koulupäivä. Ensin jotain kurssiarviointia jossa ei kyllä ollu mitään ja sitten lisäks pieni luento biomekaanisesta mallista kun se varsinainen luento oli hyvin hyvin epäselvä 15 minuutin video. Käväsin vielä kirjastossa ja lainasin läjän tt:tä käsittelevää kirjallisuutta. Opiskelin jopa tuota biomekaanista mallia useemman tunnin. Tosin en tiedä oonko yhtään sen fiksumpi nyt :) Niin ja toki on tullu salilla juostua liki joka päivä..

Paitsi perjantaina kun oli sitten se suuri Göteborg-päivä... Aamulla viiden aikaan herästys jotta oltiin sitten puoli seiskan aikaan bussipysäkillä. Göteborgissa oltiin sitten joskus puoli kympin aikaan ja ensimmäisenä pyörähdys kauppahallissa josta oli vaan pieni kulmaus auki. Loppu oli remontissa. Ja sitten "kalamarkkinoille" joka sekin oli pienoinen pettymys. Lyhyt käytävän pätkä, jossa oli alle kymmenkunta kalatiskiä. Toki kyllä hyvän näkösiä sapuskoita, mutta sepä sitten siitä. Sit pyörähdettiin kahvilla ja sen jälkeen lähdettiin ajelemaan raitiovaunuilla kun vettä tuli mukavasti koko päivän. Ensin ajeltiin rannalle josta sitten hypättiin saaristoon menevään lauttaan. Ihan kiva juu, mutta jälleen kerran se keli oli niin älyttömän surkee, että maisemia ei paljon nähny. Toisaalta siellä on pakko tietää missä ajelee. Sen verran kallioista ja kivikkoista näyttää alue olevan. Ja jos meen toistamiseen, niin ajelen tokalle pysäkille, hyppään ulos paatista ja pyörin saarella tunnin ja sit takas samalla paatilla. Tosin vesisateessa sekin vähän.... Lounaaksi käytiin sitten syömässä sushia pienessä kuppilassa ja siihen päälle kakkukaffet. Siinä vaiheessa erottiin tän mun reissukaverin kanssa ja minä läksin vielä käymään Lisebergissä, tosin vaan siinä portilla. Vesisateessa ei huvita maksaa 80 kruunua ihan vaan että pääsee käymään sisällä. Siitä kävelin vielä Ulleville ihan vaan että voin sanoa käyneeni. Tosin kävin uudella Ullevilla ja vanhan ohi päräytin sujuvasti ratikalla. Päivän ratikkalippu makso 70 kruunua ja tuli varmaan ihan hyvin käytettyä kun tuli sekä ratikalla että paatilla ajeltua. Päivän päätteeksi pörräsin vielä pari tuntia ostoskeskuksessa (jee, sisätiloissa) ja kävin syömässä katkarapuvoikkarin. Muuten hyvä, mutta näemmä ruotsalaiset tykkää erittäin paljon majoneesista. Sitä oli ihan älyttömästi. Kotimatkan sitten nukuin makosasti bussissa :) Ja Jönköpingissä odottelin ihan pirun kylmässä säässä 20 minuuttia bussia. Ei vaan enää kyenny eikä jaksanu kävellä kotiin. Tosin liki samassa ajassa sitä ois kävellykin.

Viikonloppu onkin sitten menny ihan vaan perushommeleissa. Kävin hankkimassa kaikilta meiltä 27 asukkaalta kerätyillä rahoilla siivoustarvikkeita, joten ehkä nyt ne ei ihan heti lopu. Sen lisäks sitten lauantaina hötkyilin salilla puolisentoista tuntia. Mutta lauantaisin bastu sammutetaan jo kahdelta!!! Mitä hittoo?!!? Tänään sitten sain korjattua tuonkin erheen ja kävin saunassa kun ensin jumppasin bodypump- ja bodycombat tunnit. Mutta siinäpä ne taas tärkeimmät.. Ehkä tästä pitää suunnitella nukkumaan menemistä jotta jaksaa huomenna kaikki 2 tuntia koulussa. Tiistaina ois 3 ja puol tuntia, keskiviikkona tunti. Torstai on sit pitkä päivä kun taas 3,5 tuntia... Tosin kaikista noista päivistä voi vähentää puoli tuntia fika-breikkiä :) Ykskään päivä ei mene lounastauon yli, joten näistä ei voi sentään tunnin lounasta miinustaa :) Ai niin, perjantai on sit taas vapaa :)