Ja huomenna alkaa taas uusi viikko... Onneks on taasen sentään perjantai vapaa :)  Mutta pitäneepä taas ottaa kalenteri kouraan jotta muistaa mitä sitä tässä viikon aikaan on opittu... jos jotain on opittu..

Mjoo, viiko alkoi psykososiaalisen toimintaterapian teorialla. Eli käytiin läpi erilaisia terapiamuotoja, niin kognitiivis-behavioristista kuin perus psykoterapiaankin pohjautuvaa. Vähän erilaisia tapoja, miten mielenterveyspotilaita tulisi kohdata terapiassa ja miltä kannalta ajatella heidän ongelmiaan ja niistä selviytymistä. Ensin tosiaan teoria ja sitten siihen perään heti tiistaina workshop aiheesta. Keskiviikko olikin sitten vapaa ja torstaina vuorossa biomekaanisen mallin workshop. Siellä nyt ei mitään uutta ja ihmeellistä tullut kun niitä samoja juttuja oltiin jo käytä läpi ryhmätöissä. Mutta tentti kun tulee olemaan käytännön versio, niin hyvähän näitä on kerrata. Tosin edelleen sitä vastaan, että paperilla on keksitty asiakas jolle pitää tehdä hoitosuunnitelmaa..

Loppuviikko olikin sitten vapaa. Tosin onnistuin saamaan jonkun vatsapöpön, ja sen takia meni sitten torstai illasta lauantai iltaan ihan hyväntekeväisyyteen koko homma. Onneks tänä aamuna sitten olo oli jo parempi ja lähdin heti aamupalan jälkeen käpöttelemään A6:lle ja Ikeaan. Kotiin palailin joskus viiden maissa. Eli tulipahan taas käveltyä..

Mutta tässä tärkeimmät. Mahapöpön takia kuntosalillakaan en sitten torstain käynyt. Ens viikolle onkin sitten joka päivälle suunnittelilla jotain liikuntaa. Saapi nähdä tuleeko toteutettua vai... :)